TfF Aannemers -veel mogelijkheden

bijgewerkt 4/2/21 door Diana

Zoeken naar nieuwe bedrijven, hun informatie inzien, aannemers groeperen of zelfs uitnodigen om het platform te gebruiken - al deze activiteiten kunnen op één plek op het platform worden uitgevoerd. Hieronder leest u hoe u de Aannemers module effectief kunt gebruiken.

Aannemers module - tal van mogelijkheden

In de Aannemers module:

• vindt u alle actieve bedrijven op het Trans.eu Platform
  • leert u meer over potentiële aannemers
  • bouwt u een netwerk van vertrouwde aannemers

Gebruikers van de productlijnen TFF (for Forwarder) en TFS (for Shipper) kunnen ook groepen van vertrouwde bedrijven creëren om mee samen te werken. De mogelijkheden om groepen te maken zijn eindeloos. U selecteert onafhankelijk criteria en vervoerders op basis van uw behoeften en doelen, d.w.z. bedrijven voor een specifiek gebied of type ontwikkeling.

Als u wilt weten hoe u groepen met aannemers maakt en bedrijven hier aan toevoegt, kijk in dit artikel.
  • Aannemers module voor de vervoerder (TFC productlijn)

• Aannemers module voor de productlijnen TFF (for Forwarder) en TFS (for Shipper)

Bedrijven database die gebruik maken van het Trans.eu Platform

Als u informatie in wilt zien van de bedrijven waar u in geïnteresseerd bent:

• ga naar de "Aannemers" module
  • klik op het "Bedrijven" tabblad
  • geef de naam op, belasting nummer of TransId van het bedrijf die u op wilt zoeken.
  • klik op het zoekresultaat om de gedetailleerde informatie te zien voor het opgegeven bedrijf.
Als u wilt weten hoe u een bedrijf kunt toevoegen als aannemer en daardoor een netwerk van vertrouwde bedrijven kunt bouwen, leest u dit artikel.
Onthou! FILTERS zijn ook beschikbaar