TfS Szállítmányok

Korszerűsített 29/7/21 közzétett Ania

Mire használható a szállítmányok modul?

A szállítmányok egy olyan lista, ahol hozzáférhet az Ön által kibocsátott összes szállítási ajánlathoz. Itt ellenőrizheti, hogy a javaslat milyen stádiumban van.

Új szállítmány hozzáadása

Kezdje a szállítmány hozzáadása ponttal. Töltse ki a szükséges információkat és keresse meg a szállítókat. Állítsa be a közzétételi módot az Ön igényei szerint. Ha a rakomány megegyezik a állandó útvonalak egyikével, tegye közzé a feltételek szerint.

Válassza kinek küldi az ajánlatot. A private freight az első lehetőség. A Szerződött partnerek modulban hozhatja létre őket. Ha nincs rögzített szolgáltatója, használja a SmartMatch algoritmust. A szállítmányt a rakománynak leginkább megfelelő helyen hirdetheti meg. A harmadik lehetőség a közzététel a börzén. Az ajánlat nyilvános lesz a börzén.

Válasszon fuvarozót, adja meg az árat és az ajánlat lejárati dátumát. Ha ellenőrzött szolgáltatótól szeretne ajánlatokat kapni, használja a SmartMatch algoritmust. Tegye közzé az ajánlatot és várja meg, amíg a fuvarozók válaszolnak. Az összes ajánlat és állapotuk megtalálható lesz egy helyen.

Tárgyalás a fuvarozóval

  1. Elutasíthatja, elfogadhatja vagy folytathatja a tárgyalást. Hozzáférhet a teljes tárgyalási előzményekhez.
  2. Az ajánlatot visszavonhatja vagy lemásolhatja.
  3. Miután a felek elfogadták az ajánlatot, folytathatja a megrendelés feldolgozását.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)