TfF Beérkezett szállítmányok

Korszerűsített 29/7/21 közzétett Ania

Mi a beérkezett szállítmányok modul?

A beérkezett szállítmányok menüpont alatt tárgyalásokat folytathat mind szállítmányozókkal, mind szállítókkal. Itt megtalálja az ide küldött rakomány-javaslatokat.

A beérkezett szállítmányok kezelése

A szállítmányok kezelése intuitív és 2 helyzetet foglal magában:

  1. Tárgyalások az ügyféllel. Először olvassa el az ajánlatra vonatkozó információkat - mindent megtalál, amire szüksége van egy helyen:

A "Buy now" módban közzétett ajánlatok csak elutasíthatók vagy elfogadhatók:

Más ajánlatok esetén elfogadhatja az árat vagy megváltoztathatja azt a tárgyalások megkezdése érdekében. Hozzáférhet a tárgyalási előzményekhez.

  1. Háromoldalú tárgyalások: a feladóval és a fuvarozóval. Miután elemezte az ajánlat részleteit a megbízóktól, kezdje el keresni a fuvarozókat:

Testreszabhatja a hirdetési módot az Ön igényei szerint. Ha a rakomány megegyezik az állandó útvonalak egyikével, tegye közzé azon feltételek szerint. Más esetekben dönthet úgy, hogy megvárja a szerződött partnerek javaslatát, vagy Ön tesz ajanlatot.

  • Válassza ki, hogy kinek küldje az ajánlatot. Az egyik lehetőség a "saját fuvarozók", azaz a csoportok, amelyeket a szerződött partnerek modulban hoz létre.
  • Ha nem rendelkezik szerződött partnerekkel, akkor használja a SmartMatch algoritmust. Az algoritmus a szállítmány-ajánlatot a rakománynak leginkább megfelelő fuvarozóknak küldi el.
  • A harmadik lehetőség a közzététel a Börzén. Az ajánlat nyilvános lesz és látható minden felhasználó számára.

Adja meg az árat és a pénznemet, válassza ki a fuvarozókat és tegye közzé az ajánlatot. A státuszok mutatják, hogy mi történik az ajánlattal.A partnerek által benyújtott összes ajánlatot megtalálja egy helyen. Ugyanebben az ablakban tárgyalásokat folytathat a megbízóval, elemezheti azok múltját a platformon, és beszélgethet velük.

Amikor mindegyik tárgyaló fél elfogadja a feltételeket, a szállítmány státusza elfogadottá válik.

A következő lépés a Megrendelés kezelése.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)