TfC Szállítmányok

Korszerűsített 29/7/21 közzétett Agata

Az új Trans.eu logisztikai platformon az eszköz régebbi verziójából, azaz a Fuvarbörzéből az Ön számára is ismert módon kereshet rakományokat. De ez nem minden. A Szállítmányok modulban rakomány javaslatokat talál, amelyek abban is különböznek, hogy miként tárgyalhatak és köthetnek tranzakciókat. Ismerje meg mindet, és hozza ki a legtöbbet a Platformból.

Milyen ajánlatokat találhat a szállítmányok listáján?

A szállítmányok modulban különféle rakomány-ajánlatokat talál. A rakomány típusától függően elfogadhatja, elutasíthatja az ajánlatot vagy tárgyalhat az ajánlatról.

  • A Buy now módban azonnal elfogadhatja az ajánlatot az Elfogadás gombra kattintva. Ha nem tudja elvégezni a feladatot, kattintson a Visszautasításra.

  • Az árral meghirdetett ajánlatok tárgyalhatók - írja be ajánlatát az "Ár" mezőbe, vagy fogadja el, vagy utasítsa el azt.

  • Ha tárgyalás mellett dönt, írja be az ajánlatát az "Ár" mezőbe, és kattintson a "Tárgyalás" gombra, hogy elküldje ajánlatát a vállalkozónak.

  • A SmartMatch javaslat azt jelenti, hogy egy ajánlat egy algoritmus segítségével lett összepárosítva az Ön járművével. Az algoritmus elemezte a vállalata és a flotta adatait.

Tárgyalhat, elfogadhat vagy elutasíthat egy ilyen ajánlatot (jelölje be a "Nem érdekel" opciót) jelölje meg az okokat. Ennek eredményeként a későbbi javaslatok jobban illeszkednek az Ön vállalkozásához.

  • Adott ár nélküli ajánlatok - ez annak a jele, hogy a vállalkozó várja az ajánlatát.

Hogyan lehet tárgyalni az ajánlatokról?

  • Tudjon meg többet az ajánlat részleteiről - az összes információ egy helyen, a következő lapokon található.

Adja meg a fuvardíjat és küldje el a vállalkozónak,

Az Elfogadásra vár állapot azt jelenti, hogy a vállalkozó megkapta az ajánlatát. Várja meg a válaszát.

Ha tárgyalás mellett dönt, akkor az ajánlat ablakában látja a javaslatát. Szükség esetén elemezze a tárgyalási előzményeket, és adja meg a megállapodások részleteit a messenger segítségével.

Ha a másik fél javaslata megfelel Önnek, fogadja el a fuvardíjat.

Az Elfogadásra vár állapot azt jelenti, hogy a vállalkozó megkapta válaszát.

Az állapot elfogadottá változtatása azt jelenti, hogy a vállalkozó végül jóváhagyta az ügyletet.

Most közvetlenül a Platformról állíthat ki szállítási megrendelést.

Ajánlatok szűrése

Lehetősége van az ajánlatok szűrésére. Ehhez válassza ki a Szállítmányok modult, lépjen a Beérkező fülre, válassza ki a szűrési opciókat, és töltse ki az Önt érdeklő feltételeket, majd erősítse meg az eredmények megjelenítése gombbal.

Az szűrés az Archív lapon is elérhető.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)