Rendelje hozzá a meghirdetett ajánlatot bármely felhasználóhoz

Korszerűsített 2/2/21 közzétett Agata

Rakomány ajánlatok szűrése a felelős személy alapján

Amikor a rakományt hozzáadja az új Trans.eu platformon, a hirdető felhasználó automatikusan a felelős személy is lesz. A börzén való közzététel után, ezt a személyt bármily alkalmazottra megváltoztathatja. Ez a funkcionalitás javítja vállalata összes alkalmazottjának munkáját. Ennek köszönhetően kiszűrheti az adott rakomány ajánlatot a felelős személyek szerint, így a lista átlátható és jobb betekintést nyújt a társaságban jelenleg zajló eseményekbe. Az adott rakományhoz rendelt személyekkel lépnek kapcsolatba a fuvarozók akik érdeklődnek az ajánlat irant. A felelős személy értesítést kap a platformon a szállítmány változásairól is, például a fuvarozók által tett ajánlatokról, a hirdető általi elfogadásról vagy elutasításról stb.

Hogyan rendelhetek hozzá rakomány ajánlatot magamhoz?

Ez megtehető, ha az ajanlat sávjában a "hozzárendelni" gomb jelenik meg a felelős személy neve helyett. Kattintson a "ADD HOZZÁM" feliratra a kiválasztott rakománynál. Nem kell semmit megerősítenie, az információ az automatikus frissítés után megváltozik.

Hogyan találhatom meg az összes ajánlatomat?

Annak a lehetőségnek köszönhetően, hogy személyeket rendelnek hozzá az ajánlatokhoz, a szállítmányok listáját az egyes felhasználók szerint is szűrhetik. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan megtalálhatja ajánlatait.

 • Használja a keresőt:
 1. írja be a nevét (vagy más nevét), vezetéknevét (vagy mindkettőt);
 2. várja meg az eredményeket - egy idő múlva megjelenik a rakományok listája, amelyekhez a keresett személyt hozzárendelték;
 • vagy a Szűrők gombbal:
 1. megjelenik egy új ablak,
 2. kattintson a Felelős személy mező melletti kis nyílra,
 3. válassza ki a megfelelő személyt a legördülő listából (vagy használja a Nincs lehetőséget),
 4. kattintson az Eredmények megjelenítése elemre,
 5. néhány másodperc múlva az eredmények automatikusan megjelennek.

összegzés

 • a vállalaton belüli munka javítása, különös tekintettel a Trans alkalmazással foglalkozó nagyszámú alkalmazottra;
 • a fuvarozókkal folytatott együttműködés javítása annak köszönhetően, hogy az ajánlat iránt érdeklődő fél mindig fel tudja venni a kapcsolatot az illetékes személlyel;
 • lehetővé teszi a rakomány ajánlatok szűrését a felelős személy alapján;
 • jobb betekintést nyújt a platformon zajló eseményekbe; az ajánlatok listája világosan mutatja az egyes alkalmazottak mely ajánlatokért felelősek.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)