Műveletek beérkező szállítmányokkal

Korszerűsített 10/5/23 közzétett Diana

A Beérkezett lapon felsorolt ajánlattípusok

A Freights modult a vállalat minden alkalmazottja megosztja. Az összes ajánlat a Beérkezett fülön található:

  • ajánlatok a börzén, amelyek az Ön cége nevében tárgyaltak
  • privát ajánlatok, közvetlenül az Ön által képviselt cégnek küldve
  • SmartMatch ajánlatok

Beérkezett ajánlatok szűrése, válogatása, kezelése

A Beérkezett lapon használhatja a keresőt és a speciális szűrőket, amelyek segítségével nagyon gyorsan megtalálhatja az adott ajánlatot.

Lehetőség van az oszlopok rendezésére, ha rájuk viszi az egeret, és megjelenik egy kéz ikon.

A beérkezett fuvarok listájában az egyes ajánlatok mellett (a megfelelő állapotukkal együtt) olyan műveleteket hajthat végre, mint: az ajánlatok elutasítása vagy archiválása.

Lehetősége van felelős személy kijelölésére a magánfuvarozáshoz és a SmartMatch-hez. Ehhez kattintson az Alkalmazott oszlopban a HOZZÁADÁS gombra, és válassza ki a személy(eke)t a listából. Ezen a ponton a fuvarozásért felelős személyt is megváltoztathatja a „ceruza” ikonra kattintva, amely akkor jelenik meg, ha az egeret a munkavállaló neve fölé viszi.

Az ajánlat és a megbízó adatai

A Beérkezett fül listájában, ha valamelyik tételre kattint, a jobb oldalon megjelenik egy ablak, ahol az egyes lapokon részletes információkat találhat az adott ajánlatról és megbízóról.

Árajánlat küldése

  • Börzeajánlatok esetén a fuvarbörzéről és a beszélgetési ablakból is elküldhetők.
  • A beérkezett privát vagy SmartMatch ajánlatok esetén csak a Beérkezett fuvarok modulban lehet tárgyalásokat folytatni, akár ajánlat megtételével, akár a Vásárlás most néven már elküldött árajánlat elfogadásával.

Árajánlat küldéséhez a fent felsorolt ajánlatok valamelyikére kattintson a listában a megfelelő tételre. Megjelenik egy ablak az ajánlat részleteivel. Írjon be egy összeget az Ár mezőbe, majd kattintson az Ajánlat küldése gombra.

Ha nem érdekli az ajánlat, kattintson a Most nem gombra, és az ajánlat átkerül az Archívum lapra, állapota Teljesítve lesz.

A megbízó által a szállítmányozónak címzett privát ajánlat egyedi típusa (csak a TFF termékcsaládban támogatott) lehetővé teszi, hogy az adott ajánlat részleteinél a Beérkezett fülön belül közzétegyék ezt a konkrét ajánlatot a fuvarozók ajánlatainak megszerzése érdekében. aki végül a szállítási szolgáltatást nyújtaná.

A Beérkezett fülön, a Fuvarozók ajánlatai lapon az ajánlat részleteinél nyomon követheti a fuvarozóktól beérkező ajánlatokat és tárgyalásokat folytathat annak érdekében, hogy a megadott árak alapján végül benyújtsa árajánlatát a megbízónak.

A zártkörű ajánlat alapján közzétett fuvar is átkerül az Elküldött fülre, ahol az ajánlatot a megbízó elfogadása esetén köti meg a fuvarozóval.

Az ajánlat típusától függetlenül az árajánlat elküldésekor a Beérkezett fuvarok listában, az alkalmazott oszlopban automatikusan egy adott fuvarhoz kerül.

A Freights-en belül beérkezett ajánlatok tárgyalása

Az ajánlat részleteihez a Beérkezett lapon a következőket teheti:

  1. Egyeztesse meg az árakat a megrendelővel. Ehhez módosítsa a megrendelő által javasolt összeget az Ár mezőben, és kattintson a Küldés gombra.
A küldött ajánlat börzeajánlatra 15 percig (a kék vonal az időt méri), privát ajánlatra - a felrakodási nap végéig érvényes.
  1. Fogadja el a megrendelő ajánlatát az Elfogadás gombra kattintva.
Ha az ajánlatot azelőtt fogadja el, hogy archiválása mellett döntene, Fuvarok lapon marad, a Beérkezett fülön, Elfogadva állapottal.
  1. Az Elutasítás gombra kattintva utasítsa el a megbízó ajánlatát.
Privát ajánlatok esetén: az árajánlat elutasítása automatikusan az Archívum fülre helyezi a fuvart.

Börzeajánlatoknál: az elutasítás konkrét árajánlatra vonatkozik, így az ajánlat a listán marad, és továbbra is minden fél benyújthatja árajánlatát.
  1. A tárgyalások végleges befejezéséhez kattintson a Tárgyalások befejezése gombra.
A Tárgyalások befejezése gombra kattintva sem Ön, sem a megrendelő nem tud további árajánlatot küldeni a kérdéses fuvarra, míg az ajánlat átkerül az Archívum fülre.

A tárgyalások előrehaladásának nyomon követése

A Beérkezett fuvarok lapon található listából nyomon követheti az egyes ajánlatok állapotát.

Míg az adott ajánlat részleteinél megtekintheti a lefolytatott tárgyalások történetét.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)