Az útvonal szerkesztése a Fuvarbörze ajánlatainak előnézetében

Korszerűsített 16/10/21 közzétett Ania

Az útvonal paramétereit szabadon módosíthatja, és bármikor visszatérhet az ajánlott beállításokhoz.

Miért szerkessze az útvonalat az ajánlat előnézetében?

A nagy térkép előnézete ablakban bevezettük az útvonal megváltoztatásának és a költségek kiszámításának lehetőségét. Ennek köszönhetően ellenőrizheti az alternatív útvonalat, hozzáadhat és eltávolíthat pontokat az útvonalon, és gyorsan és hatékonyan dönthet azok sorrendjéről, akár a fuvardíj megtárgyalása során is.

Fontos szempont, hogy a Fuvarbörze új verziójában nem csak a különböző útvonaladatokat tesztelhetik, hanem könnyen visszatérhetnek az ajánlott beállításokhoz is, ha úgy gondolják, hogy azok a legjobbak.

Hogyan működik az útvonal-szerkesztés az ajánlatok előnézetében a Fuvarbörzén?

  • Miután a Fuvarbörzén az ajánlat ablakában a „Nagy térkép megjelenítése” elemre kattintott, új ablak nyílik meg az ajánlott útvonallal.
  • A képernyő bal oldalán láthatja az összes információt a rakományról - beleértve az árat, a vállalkozót, a kapcsolattartót.
  • A térképen megjelenített útvonalat módosíthatja az útvonalpontok hozzáadásával és eltávolításával, vagy azok sorrendjének megváltoztatásával a bal oldali menü segítségével.
  • A végrehajtott módosítások visszavonhatók az "Ajánlott útvonal-paraméterek visszaállítása" linkre kattintással - a gomb az "Információ az ajánlatról" részben található.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)