A rakomány ajánlatok láthatóak a térképen

Korszerűsített 29/7/21 közzétett Ania

A rendelkezésre álló ajánlatok megjelenítése a Térkép nézetben felgyorsítja a munkát. Ez kényelmes alternatívája a Fuvarbörzének. Azt is hozzáadtuk a lehetőséghez, hogy az útvonalon keressen rakományokat - az összes aktuális ajánlat látható a Térképen. Ez csökkenti annak szükségességét, hogy több lapon dolgozzon, vagy nagy keresési sugarat állítson be a Loads Exchange szűrőiben.

A rakomány ajánlatok láthatóak a térképen

A fuvarbörzével való munka nem mindig a legkényelmesebb, különösen, ha több felrakót keres egy bizonyos útvonal mentén. Ezért javasolunk egy hasznos megoldást - hozzáférést kínálhatunk a térképfunkcióhoz.

Miért érdemes kipróbálni?

  • a térképen azonnal látni fogja a megadott helyeket és az útvonalat - egy pillanat elegendő a fel- és lerakodási pontok pontos meghatározásához.
  • van megfelelő ajánlat az Ön számára? Megtekintheti annak részleteit, beszélgethet vagy tárgyalhat azonnal!
  • Ha felrakót keres, látni fogja a térképet és az ajánlatok számát az adott helyszíneken a Térkép alkalmazásban - gyorsabban dönthet arról, merre induljon

Hogy működik?

  1. Jelentkezzen be a Trans.eu Platformra, és lépjen a Térkép fülre. A nagy térképnézet új ablakban nyílik meg, hogy a munka kényelmesebb legyen.
  2. Írja be a kívánt helyet, majd kattintson a "Betöltés" ikonra az alapértelmezett területen elérhető összes rakomány megjelenítéséhez.

  1. Látni fogja a rendelkezésre álló ajánlatok számát és eloszlását. A szűrőkkel relevánsabb eredményeket kaphat.
  1. Ha érdekes javaslatot talál, kattintson a bal oldali listára, és olvassa el annak részleteit.

  1. Elfogadhatja vagy tárgyalhatja. Ha tárgyal, akkor ne feledje, hogy az ajánlat átkerül. Megtalálja a Fuvarbörzén a "Figyelt" lapon és a Szállítmányok modulban.
  2. Kereshet rakományokat az útvonalon - kezdje a helyek meghatározásával. Kattintson a "betöltés" ikonra a megadott helyek alatt, és válassza a "Keresés útvonalon" lehetőséget.
  1. Használjon szűrőket, ha szükséges. Ily módon olyan eredményeket fog kapni, amelyek lehetővé teszik a felrakodást az útvonalon. Kész!

Menjen a Trans.eu Platformra és ellenőrizze, hány rakomány vár Önre.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)