Privát börze a CargoON-on

Korszerűsített 15/3/23 közzétett Sylwia

A privát fuvarbörze egy új spot megoldás a Trans.eu kínálatában, amely lehetővé teszi fuvar ajánlatok közzétételét a kiválasztott fuvarozók zárt csoportja számára.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan:

  • adjon hozzá fuvarozókat a privát börzéhez
  • hívjon meg fuvarozókat a platformon kívülről a privát börzéjébe
  • tegyen közzé a fuvarokat a privát börzén

Fuvarozók hozzáadása a privát börzéhez a Cégek lapon

A csoportokhoz hasonlóan csak fuvarozók (TFC-ügyfelek) és fuvarszervezők(TFF-ügyfelek) adhatók hozzá egy privát börzéhez. A megrendelők, azaz a CargoON ügyfelek számára ez a menüpont nem lesz elérhető.
  1. A privát börze a Szerződött partnerek modulban érhető el. A Cégek lapon megtalálja a már meglévő fuvarozók listáját.
  1. Kattintson a kiválasztott vállalkozó melletti hárompontos szimbólumra, és válassza ki a listából a Hozzáadás a privát börzéhez lehetőséget.

Vegye figyelembe a kék címkét, amely a vállalat mellett jelent meg a Csoport/Privát börze oszlopban. Ez segít azonosítani, hogy melyik cég került fel a privát börzére.

Fuvarozók hozzáadása a privát börzéhez a Privát börze lapon

Van egy másik módja is annak, hogy céget adjunk hozzá egy privát börzéhez. Egy új lap került hozzáadásra: Privát börze.

  1. Lépjen a Privát börze fülre, és kattintson a Fuvarozó hozzáadása gombra.

  1. A keresőmezőbe írja be a hozzáadni kívánt cég adatait. Válassza ki a céget, és erősítse meg választását a Mentés gombra kattintva.

Cégek eltávolítása a privát börzéről

Lehetőség van cégek eltávolítására is a privát börzéről. Ehhez kattintson a kiválasztott cég melletti hárompontos szimbólumra, majd válassza az Eltávolítás a privát börzéről lehetőséget.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha eltávolít egy céget a Vállalkozók listájáról, az azt is eredményezi, hogy az adott céget eltávolítja a csoportjaiból és a privát börzéből. Ezután már nem tud fuvart küldeni a vállalatnak ezeken a módokon.

Hívja meg a fuvarozókat a Platformon kívülről a privát börzére

Mi a teendő, ha a Platformon nem találja azt a szolgáltatót, amelyet hozzá szeretne adni privát börzéjéhez? Van erre megoldásunk. Használja a meghívó küldésének lehetőségét a Trans.eu Platformon való regisztrációhoz (erről bővebben a cikkben olvashat: Cégek hozzáadása a partnerekhez).

A Szerződött partnerek modulban válassza ki a Cégek lapot, majd kattintson a Meghívó küldése gombra (a lap jobb felső sarkában).

Ezután töltse ki a meghívó űrlapot, és jelölje be a Vállalat hozzáadása a privát börzéhez jelölőnégyzetet.

Amikor a fuvarozó ingyenes regisztrációt végez a Platformon, felkerül a vállalkozói csoportba és az Ön privát börzéjére.

Szerződött partnerek szűrése a privát börzéről

A privát fuvarbörze új funkcionalitásával a Cégek lapon egy további lehetőség is megjelenik a vállalkozók szűrésére. A vállalkozók keresőmezője melletti SZŰRŐK gombra kattintva megnyílik a szűrőablak:

A Vállalkozói állapot szűrővel kiválaszthatja, hogy szeretné-e látni azokat a cégeket, amelyek megfelelnek ennek a feltételnek (bekerülnek a privát börzébe), vagy kizárják az ilyen cégeket a találatokból.

Fuvarok meghirdetése a magánbörzén

Ha már tudja, hogyan kell fuvarozási ajánlatokat meghirdetni (Hogyan adjunk hozzá fuvar ajánlatoto?), megmutatjuk, hogyan teheti meg, hogy ajánlatát csak a privát börzén lévő fuvarozóknak tegyék közzé.

Az ajánlat hirdetési űrlapján módosítsa a hirdetési mód beállításait. Bontsa ki a Címzettek mezőt, és válassza a Privát börze lehetőséget a listából.

Hirdesse meg elkészített szállítmányát. Ezen a ponton az ajánlata megjelenik a privát börzéhez tartozó fuvarozók számára. Ezeket az ajánlatokat egy dedikált címkével látták el, amely megkönnyíti a fuvarozók számára a szállítmány forrásának gyors azonosítását.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)