Új szűrők állnak rendelkezésre a "TÖBB SZŰRŐ" gombra kattintva

Korszerűsített 29/7/21 közzétett Diana

Új szűrők állnak rendelkezésre a "TÖBB SZŰRŐ" gombra kattintva

  • Ha a bal oldali menüt használja, válassza a "Börze" modult a "Rakomány keresése" pontot, majd kattintson az "TÖBB SZŰRŐ" gombra. Ha a felső menü sávot használja szintén válassza ki a "Börze" modult, válassza a "Rakomány keresése" elemet, majd kattintson az "TÖBB SZŰRŐ" gombra.

Fülek kezelése

Lehetséges neveket adni a keresési fülnek. Hogyan oldották meg ezt? Hosszú ideig képes volt elmenteni bizonyos szűrési paramétereket bármilyen név alatt. Jelenleg ha szűrni kiván a rakományajánlatok közt a mentett szűrők egyikével a keresési fül neve meg fog egyezni a mentett szűrő nevével. Így a lap megnevezéséhez mentse a szűrőkészleteket a megfelelő nevek alá.

  • Az alsó sarokban a megfelelő szűrési paraméterek beállítása után kattintson a "Mentés" gombra.
  • A mentett szűrők ablakra kattintva tudja kiválasztani a korábban mentett szűrőket. Ezután nyomja meg a "Keresés" gombot.
  • Ezután megjelenik egy fül, amelynek neve megegyezik a mentett szűrő nevével.

Rejtett ajánlatok szűrő

A Trans.eu Platformon egy ideje felfüggeszthető az együttműködés a Vállalkozókkal. Önnek már lehetősége van azoknak a vállalkozóknak az ajánlataira szűrni, akikkel a vállalata felfüggesztette az együttműködést.

Fontos: Most el vannak rejtve az azon cégek által közzétett ajánlatok, amelyekkel az együttműködést felfüggesztették. Ha meg szeretné jeleníteni őket a rakománybörzén, jelölje be a "Rejtett megjelenítése" négyzetet
  • A "TÖBB SZŰRŐ" opcióra lépve válassza a "Rejtett megjelenítése" lehetőséget, majd kattintson a "Keresés" gombra.
  • A "Keresés" gombra kattintva azon cégek ajánlatai jelennek meg az ajánlatok táblázatában, amelyekkel felfüggesztették az együttműködést. Ezeknek a vállalatoknak a neve piros színnel van jelölve.

Egy adott szűrési paraméter szerkesztése

A szűrés során megadott paraméterek, kék címkék formájában jelennek meg a táblázat tetején található keresési eredmények között. Most a címkére kattintva szerkesztheti ezeket.

  • A kiválasztott szűrőparaméterek kék címkékként jelennek meg. A szerkesztéshez kattintson a megfelelő címkére.
  • Szerkessze a kijelölt paramétert, majd kattintson a "Keresés" gombra.

Fontos! A paraméter eltávolításához kattintson a megfelelő címke melletti keresztre
  • Egy adott paraméter törléséhez kattintson a "kereszt" gombra a kék címkén.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)