Gyakran Ismételt Kérdések

Korszerűsített 19/3/21 közzétett Ania

Mik az újdonságok a Trans.eu logisztikai platformon?

Az új platform három terméket tartalmaz: megbízó számára (TFS), fuvarszervező számára (TFF) és fuvarozó számára (TFC). Ezek az új modulok segítenek mindhárom célcsoportnak a szállítási feladatok automatizálásában, illetve magukban foglalják a fuvarbörzét, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló rakományok és járművek meghirdetését a Trans.eu felhasználói számára.

Hogyan tud bejelentkezni az új platformra?

Az új platform elérhető a böngészőből itt: platform.trans.eu . A belépéshez adja meg a jelenlegi TransID számot és jelszót.

Hogyan lehet visszaállítani a jelszavát?

A platform.trans.eu weboldalon kattintson a bejelentkezési ablak alatt található „Elfelejtette jelszavát” feliratra és kövesse az utasításokat.

Melyik böngészővel ajánlott használni a platformot?

Az ajánlott böngésző a Google Chrome. Egy régebbi verziójú Windows pl. XP vagy Vista esetében, az ajánlott böngésző a Mozilla Firefox.

Lehetséges, hogy korlátlan számú felhasználó használja a Platformot egyetlen előfizetés alatt?

Igen, viszont minden alkalmazottnak kell hogy legyen saját felhasználói fiókja.

A névjegyek listája látható lesz az új platformon?

A névjegyek listája változatlanul látható lesz az új platformon.

Az értékelések és kommentárok láthatóak lesznek az új platformon?

Természetesen. Bejelentkezés után látható lesz minden korábbi értékelés és kommentár. Ha többet szeretne tudni a értékelési rendszerről kattintson ide ITT.

Melyek az új platform legfőbb előnyei?

A legfőbb előnyök:

  • Gyorsabb Fuvarbörze - az ajánlat azonnal megjelenik a listában;
  • Az új besorolási rendszert, amely lehetővé teszi az együttműködés értékelését minden megkötött ügylet befejezését követően;
  • Rakomány ajánlat meghirdetése többféle felépítmény típusra;
  • Rakomány keresése a kiválasztott régiókban;
  • Járművek meghirdetése a kiválasztott régiókban

Milyen új funkciók találhatók az új platformon, amelyek nem voltak elérhetők a letölthető programban?

Az új funkciók, amelyek elérhetők az új platformon:

Az új funkciók listája folyamatosan bővül.

Alá kell írnom egy új szerződést hogy használhassam az új platformot?

Nem. A Felhasználó korábban megkötött szerződés alapján dolgozhat az új platformon, és korlátozás nélkül használhatja a fuvarbörze összes funkcióját. Az egyetlen különbség, amely miatt szükség lehet az árlista elfogadására, azok az opcionális szolgáltatások, azaz a mikrofizetések.

Mennyibe kerül az új platformhoz való hozzáférés?

A platformhoz való hozzáférés havonta nettó 22900 Forint. Ezen az áron a felhasználó hozzáférhet a Fuvarbörzéhez, amely lehetővé teszi rakomány-, illetve jármű ajánlatok meghirdetését, a Trans.eu felhasználóinak és a tranzakciók megkötését.

Ezen kívül az új szolgáltatásokért (mikrokifizetések formájában), amelyek automatizálják a közúti szállítás irányítását a Trans.eu logisztikai platform segítségével. A jelenlegi árlista itt található ITT .

Mi a mikrokifizetés?

A Trans.eu Platform adminisztrátora által a megkötött tranzakcióért felszámított díj. A pontos árlista elérhető a www.trans.eu .

A mikrofizetés csak a fuvarbörzén kívüli szolgáltatásokat érinti, a fuvarbörzén végzett műveleteket a meglévő előfizetés alapján végzik, és nincs külön díj.

Az új verzió használata árváltozást jelent?

A platform új verziójának díját a közzétett árlistában találják .

További díjakat a fuvarbörzén kívül elérhető szolgáltatások generálhatnak, mikrokifizetések formájában. További információkat a díjakról a www.trans.eu oldalon talál.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)