TfS Értékelések

Korszerűsített 2/8/21 közzétett Ania

A vállalkozónak a szolgáltatás elvégzése után történő értékelésének lehetősége olyan eszköz, amely hozzájárul a rakományok és járművek börzéjén megkötött ügyletek biztonságának növeléséhez. Ennek köszönhetően figyelmeztethetünk más potenciális vállalkozókat egy tisztességtelen megbízóról vagy szállítóról,illetve jó fizetőnek és megbízható üzleti partnernek ajánlhatjuk őket. Az új platformon a értékelési rendszer átalakításon ment keresztül, és mindezt annak érdekében, hogy a legjobban tükrözze a kivitelezővel való együttműködés valódi minőségét és a megfelelő döntések meghozatalához nyújtson támogatást.

Az értékelés új megközelítése: A változás két fő oka és az új megoldások:

 1. A telepíthető verziót használó vásárlók arról számoltak be, hogy az értékelést etikátlan módon végezték el - sok esetben az elvégzett munka kifizetésének feltétele volt egy pozitív hozzászólás írása vagy a negatív visszajelzés törlése. Ezért mostantól elkülönítjük a tranzakció során az együttműködés értékelését a fizetésekkel kapcsolatos kérdésekről (részletek az alábbiakban).
 2. Eddig az átfogó együttműködést értékelték, és minden véleményt, még ha több évesek is voltak, beleszámítottak az átlagba. Ez az iparág rendkívül dinamikusan változik, ezért fontos a hozzáférés a vállalkozók minőségéről szóló, aktuális és pontos információkhoz. Ezért merült fel az ötlet, hogy pontos címkéket használjunk az egyes tranzakciók és minden elfogadott szállítmány értékeléséhez. Továbbá csak az elmúlt 12 hónap értékeléseiből vonjunk átlagot (az elmúlt 11 hónapból + az aktuális hónapból). (ami motiválja a magas színvonal fenntartását).

Mindent megtettek annak érdekében, hogy az értékelési rendszer a legjobban tükrözze a kivitelezővel való együttműködés valódi minőségét és támogassa a felhasználót a helyes döntések meghozatalában.

Újdonságok a Trans.eu Platform értékelési rendszerében:

Minden, a platformon megkötött tranzakciót ki kell értékelni - ennek köszönhetően a vállalatokkal folytatott együttműködés minősége mindig naprakész és megbízható.
Az értékelést akkor lehet megadni, ha a megrendelés kirakodásának dátuma lejárt.
The time to issue a review is 30 days from the date of unloading.
Egy csillag besorolásos rendszer ötpontos skálán, ahol az 1 nem kielégítő, az 5 pedig nagyon jó.
Ha értékeli vállalkozóját, és nem adja ki a legmagasabb csillag számot, akkor használhatja a címkéket és megjelölheti azt a területet, ahol valami probléma volt: Dokumentumok küldése; Kommunikáció; Rakomány felügyelete; A szolgáltatás megegyezősége a megrendeléssel; Határidők betartása.

Hogyan lehet értékelést írni?

Az értékelést az Értékelések modulban a "kiállítandó" lapon talája. Minden a börzén végrehajtott tranzakciót és minden elfogadott szállítmányt értékelni kell.

  • Az értékelésnél láthatja, hogy mennyi ideje van az értékelés megadására.

 • Tekintse át a sorrendet a csillagok száma alapján
 • Az értékelés során hozzászólást is írhat.
 • A zöld gomb használatával Mentés.

Értékelés megadásának lehetősége közvetlenül a Megrendelések modulból

 • A bal oldali menüből válassza a Megrendelések modult
 • Az aktív lapon keresse meg az értékelni kívánt megrendeléseket
 • Egy új ablakban megjelenik egy megrendelés, amely lehetőséget ad az Értékelés adására, valamint a értékelés lehetőségéig hátralévő időt

Vigyázat!
A közzétett értékelés a későbbiekben nem változtatható meg.

 • A mentés után az értékelés megjelenik az ablakban
 • A bal alsó sarokban a "értékelés megadva" üzenet jelenik meg a vissza opcióval, amely 8 másodpercig aktív

 • Az értékelt tranzakciókat az Archívum fül alá kerül.

 • Az Archívum lapon olyan tranzakciók is megtalálhatók, amelyek "Nincs értékelve" státusszal rendelkeznek, ha egy adott tranzakciót nem értékeltek, és az értékelési határidő lejárt. 

Kérdések és válaszok

Ki hagyhat értékelést?

Az értékelést a tranzakciót megkötő cég bármely alkalmazottja megadhatja.

Hányszor adhatok értékelést?

Az egyes megbízások teljesítését lehet értékeni, így minden megkötött tranzakció lehetőséget ad külön értékelés adására, amelynek során egy tranzakció egyszer értékelhető.

Mi van, ha nem értek egyet a kapott értékeléssel?

Az értékelésre egyszer lehet válaszolni, hogy tisztázzuk a kétségeket, vagy megvilágítsuk a másik fél által leírt problémát.

Melyik időszakra vonatkoznak a látható értékelések?

A statisztikákat (a vállalkozók átlagos minősítését és elégedettségét a megrendelés egyes szempontjai alapján) az elmúlt 12 hónap (az elmúlt 11 hónapból + az aktuális hónapból) értékelései alapján számítják ki. Másrészt a értékelések listája tartalmazza az összes vállalkozó által kapott értékelést.

Miért nem látom az összes értékelésemet?

Megjelennek az utolsó év értékelései. Az idősebb értékeléseket nem veszik figyelembe az értékelési mutatóknál. Ezen felül szűrheti az értékelési listát a megadott csillagok száma alapján. Az aktív szűrő szűkíti a megjelenített értékelések listáját.

Hol ellenőrizhetem az értékeléseimet?

A értékelései listáját bármikor megnézheti a Értékelések modulban, a Saját értékelések lapon.

Hol ellenőrizhetem a harmadik felek által adott értékeléseket?

Ellenőrizheti egy másik társaság értékelését a profiljának megtekintésével. Ezenkívül az értékelésekkel kapcsolatos információk a rendszer sok olyan pontján megjelennek, ahol döntés születhet arról, hogy együttműködik-e egy adott vállalkozóval.

Hogyan kérhetem a vállalkozót, hogy adjon értékelést?

A vállalkozót rendszer információkkal értesítik a függőben lévő értékelésekről. Jelenleg nincs külön funkció a értékelési kérelmek küldésére.

Képes lesz-e a rendszer referenciákat kiadni?

Igen, de ez különálló funkció lesz a értékeléstől. A referenciákról többet megtudhat a dedikált szakaszban.

Lehet-e szűrni az értékeléseket?

Igen, a besorolások megtekintésével szűrheti őket a megadott csillagok száma alapján. Ezenkívül az Értékelések modulban lehetősége van továbbfejlesztett szűrésre az értékelésre váró és már értékelt tranzakciókra.

Mit jelent a teljes értékelés?

A teljes értékelés az összes osztályzat átlaga, amelyet az elmúlt 12 hónap (az elmúlt 11 hónapból + az aktuális hónapból) 1-5 csillag skálán kaptak.

Hogyan számolják ki az átlagértéket?

Az értékelések összege egy évben/értékelések száma az utolsó 12 hónapból (az elmúlt 11 hónapból + az aktuális hónapból).


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)