Online szerződés

Korszerűsített 3/8/21 közzétett Krzysztof

Miért is van az online szerződés?

A Trans.eu Platform sokkal több, mint egy fuvarbörze. Új lehetőségeket kínál biztonságos együttműködési javaslatok beszerzésére. Ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudja használni a Platformunkat, el kell fogadnia az online szerződést.

Mik az előnyei?

  1. A lehetőség, hogy közvetlenül a megbízható megbízóktól és szállítmányozóktól érkezzenek szállítási javaslatok
  2. Megbízható vállalkozókkal való állandó együttműködés lehetősége,
  3. A lehetőség, hogy közvetlenül egy speciális platform-algoritmussal (SmartMatch) szerezzen rakományokat, amely automatikusan testreszabott együttműködési ajánlatokat kínálnak Önnek.

Miért olyan fontos?

Az online megállapodás növeli az Ön biztonságát a platformon. Többek között azért, mert állandó együttműködést alakíthat ki a megbízható partnerekkel.

Mennyibe kerül?

Az online szerződésre való váltás teljesen ingyenes. A fuvarbörze használatának mértéke sem változik. Csak kis díjakat számítunk fel egyes szállítmányozási javaslatok elfogadásáért, amelyek a Platform régi verziójában nem voltak elérhetők.

Hogyan működik?

Először is, tisztességes - a kiegészítő díjakat csak akkor számolják fel, ha az új funkción keresztül köti meg a tranzakciót. Ezért ha a börzén tranzakciókat hajt végre (mint korábban) - további összegeket nem számolunk fel. Ha azonban elfogadja az elküldött ajánlatot, pl. a SmartMatch algoritmus segítségével - akkor egy minimalis díjat számolunk fel a sikeres tranzakcióért - teljesen átlátható. A mikrokifizetési árlista itt található. Az összes kiszámított mikrokifizetés kimutatása megtalálható a Trans.eu Platform "Számlázás és számlák" lapon.

A mikrokifizetéseket nem számítják fel a fuvarbörzén. A fuvarbörze használatáért külön díjak nincsenek.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)