(CargoON) Automatizált szabályok

Korszerűsített 5/5/23 közzétett Sylwia

Melyek az automatizált szabályok?

Az automatizált szabályok a legjobb módszer arra, hogy bevonzzák a szállítókat a megrendelések szinte karbantartás nélküli végrehajtására. A szabályoknak köszönhetően eldöntheti, hogy ki és milyen sorrendben kap áruszállítási ajánlatot Öntől.

Az automatizált szabályok létrehozására nincs korlátozás, ezért annyit hozhat létre, amennyire szüksége van.
Hozzon létre egy automatizált szabályt egyszer, és ez minden alkalommal meg fogja határozni a rakomány közzétételi módját

Automatizált szabály hozzáadása

Automatikus szabály hozzáadása rövid formanyomtatvány kitöltését jelenti. Nevezze meg a szabályt, és töltse ki, adja hozzá a felrakodási és lerakodási hely adatait, és írja le a rakomány jellemzőit.

Az automatizált szabály neve csak Ön és kollégái számára látható - próbáljon meg könnyű azonosítható nevet megadni.
Vegye figyelembe a felrakodási paramétereket az űrlap kitöltésekor. Miért fontos ez? A szabály helyesen fog működni, ha ezek a paraméterek megegyeznek a szállítmány paramétereivel, amelyeket a szabály segítségével közzé akar tenni. Példa: Ha megadja az űrlapon a rakodás és kirakodás pontos címét (utca, szám) Lengyelországban, akkor azonos adatokat kell megadnia a rakományról.

Lépjen a közzétételi sorrendre. Ön dönti el, hogyan fog kinézni ez a rendelés, és hogy az összeset, vagy a kiválasztott közzétételi lehetőségeket használja-e.

  1. Állandó útvonalak - állítsa be, ha megállapodott a vállalkozókkal való együttműködés feltételeiről (az adott útvonalon), az információkat amiket a „Állandó útvonalak fuvarozókkal” modulban mentett.
  2. A fuvarozói - állítsa be, ha vállalkozói között olyan társaságok vannak, amelyek potenciálisan alkalmasak a szállítás elvégzésére.
  3. Javasolt fuvarozók (SmartMatch) - állítsa be, ha azt szeretné, hogy a SmartMatch intelligens algoritmus rakomány ajánlatokat küldjön a megfelelő paraméterekkel rendelkező fuvarozók számára.
  4. Börze - állítsa be, ha azt akarja, hogy ajánlata felkerüljön a Trans.eu rakománybörzére.

Határozza meg az alapszabályokat - a közzététel sorrendje, az ajánlatok hirdetésének ideje és a pénznem.

Példa egy kész szabályra

A következő példa bemutatja, hogyan fog kinézni egy rakomány ajánlat egy automatizált szabály használatával:

A javaslat először az "test hu"-nak nevezett fuvarozók csoportjára irányul. A csoport felhasználóinak 1 óra áll rendelkezésére a válaszadásra. Ha egyikük sem reagál, a SmartMatch algoritmus működni kezd, és elküldi a rakományt, amely automatikusan a vállalkozókhoz kerül.

Mikor áll le a szabály?

  • ha az ajánlatot elfogadják,
  • ha egyik címzett sem küldi el az ajánlatát, vagy az ajánlatot mindenki elutasítja.

Az automatizált szabályok a rakomány ajánlat közzétételét követik minden alkalommal, amikor a javaslat kritériumainak megfelelnek.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)