(TFC) Állandó útvonalak megbízóktól - Fuvarozók számára

Korszerűsített 20/9/23 közzétett Katarzyna

Az Állandó útvonalak megbízóktól modulnak köszönhetően lehetősége van megbízható vállalkozókkal együttműködve állandó megrendeléseket kapni. Egy helyen ellenőrizheti a fizetési határidőt, az ajánlat részleteit, az árufuvarozási adatokat vagy a tervezett szállításokat.

Állandó útvonal ajánlatok

  1. Az Állandó útvonalak állapotának ellenőrzéséhez kattintson az Állandó útvonalak megbízóktól modulra, majd az Egyeztetés alatt fülre.

Az elfogadás állapot tájékoztat a jóváhagyásra váró ajánlat beérkezéséről.

Kattintson a fix útvonalra vonatkozó ajánlatra a részletek megtekintéséhez. A szállítási feltételeket tartalmazó fiók a jobb oldalon kicsúszik.

Egy adott útvonal részleteinek megismerése

Ismerje meg az árufuvarozási adatokat, az ajánlat részleteit és egyéb információkat. Az ajánlat közvetlenül Önnek szól, így lehetősége van állandó együttműködésre egy adott vállalkozóval.

A rögzített útvonalakon lebonyolított minden egyes fuvarért "No touch" díjat számítanak fel a az árjegyzék szerint.

Az megbízó azonban fedezheti ezt a díjat. Erről a Részletek fülön talál információkat.

Az összes részlet elolvasása után eltávolíthatja a rögzített útvonalra vonatkozó javaslatot, vagy elutasíthatja a javasolt feltételeket.

Az Állandó útvonalra vonatkozó ajánlat feltételeinek tárgyalása

Tárgyalhat az állandó útvonal-ajánlat feltételeiről. Ehhez kattintson az Elutasítás gombra, és adja meg az elutasítás okát.

Ha tárgyalás mellett dönt, írja meg, mely feltételeket kell módosítani és miért.

Az elutasítás oka és az ajánlat állapota az árufuvarozási adatok fülön is megjelenik az ajánlat részleteiben.

Ha a megbízó úgy dönt, hogy megváltoztatja az ajánlat feltételeit, akkor az ajánlat státusza az Elutasítva helyett az Elfogadás jelet kapja

Állandó útvonal ajánlat elfogadása

Kattintson az állandó útvonalakra megbízóktól, majd az Önt érdeklő ajánlatra az "Elfogadott" státusszal.

Olvassa el az ajánlatról szóló információkat. Ha megfelelnek a feltételek, kattintson az Elfogadás gombra.

Miután elfogadta, az állandó útvonal ajánlatot, az az Aktív fülre kerül.

Állandó útvonal felfüggesztése

Ha egy fix útvonal felfüggesztése mellett dönt, kattintson a Állandó útvonalak megbízóktól elemre, és lépjen az Aktív fülre. A Tevékenység mező mellett egy zöld gomb jelzi, hogy az útvonal aktív. A változtatáshoz kattintson rá, hogy a színe szürke legyen.

Válassza ki a dátumot, ameddig felfüggeszti a kiválasztott útvonalat. Írja be a felfüggesztés okát, és kattintson a Felfüggesztés gombra. Az információkat megküldik a feladónak.

 

A Tevékenység mező melletti gomb szürke lesz.

A felfüggesztés részleteinek ellenőrzéséhez kattintson a kívánt útvonalra. A rögzített útvonalra vonatkozó információk a jobb oldalon láthatók.

Itt feloldhatja az állandó útvonal felfüggesztését is, ha rákattint a Tevékenység mezőre, és megváltoztatja a gomb színét zöldre.

Az együttműködés vége az állandó útvonalon

Ha törölni kíván egy állandó útvonalat, amelyhez vállalata hozzájárult, kattintson az Aktív fülre az Állandó útvonalak megbízóktól elemre, majd válassza ki a törölni kívánt állandó útvonalat.

A jobb oldalon láthatja az ajánlat részleteit. Kattintson az Állandó útvonal törlése elemre.

A törölt útvonal az Archívum fülre kerül.

Ugyanígy törölhet egy Állandó útvonalra vonatkozó ajánlatot is, amelynek feltételeivel még nem értett egyet, és amelyek nem érdekelnek. Ehhez kattintson az Állandó útvonalak megbízóktól modulra, majd az Egyeztetés alatt fülre, és majd a választott útvonalon (az új ajánlat a szerkesztett feltételekkel rendelkező ajánlat megkapja az Elfogadás státuszt).

A jobb oldalon láthatja az ajánlat részleteit. Kattintson az Állandó útvonal törlése elemre, majd erősítse meg döntését

A törölt útvonal az Archívum fülre kerül.

Az Állandó útvonal eltávolítása az ügyfél által.

Ha az ügyfél úgy dönt, hogy befejezi az együttműködést egy adott rögzített útvonalon, akkor erről értesítést kap.

Az állandó útvonal az Archívum fülre kerül. További részletekért kattintson a cég nevére. Az állapot készre változik.

Változások az állandó útvonalon történő fuvarozási ajánlat feltételein

A megbízónak lehetősége van változtatni az útvonal körülményein vagy szerkeszteni a rakomány adatait. A szerkesztett útvonal az új feltételekkel a korábban elfogadott ajánlat másolata, és az Elfogadás állapotban jelenik meg a Tárgyalás alatt lapon.

Az Irányító fül továbbra is megjeleníti az útvonalat az eredetileg elfogadott szállítási feltételekkel, amíg elfogadja a módosításokat.

Ha elfogadja az új feltételeket, kattintson az Elfogadás gombra.

Az Ön beleegyezése után a Tárgyalás alatt lapon végrehajtott változtatások útvonala felváltja a megállapodás eredeti verzióját, és az Aktív fülön található.

A megbízó által végrehajtott módosításokat elvetheti. Ehhez kattintson az Elutasítás gombra, és írja be az elutasítás okát. Az ajánlat addig marad az Tárgyalás alatt lapon, amíg meg nem elégszik a feltételek változásával, és elfogadja azt.

Megtudhatja, hogyan lehet tárgyalni egy állandó útvonal-ajánlatról, kattintson ide.

Miután elfogadta a feltételeket, a Tárgyalás alatt lapon végrehajtott változtatásokkal ellátott útvonal felváltja a megállapodások eredeti verzióját, és az Aktív fülön található.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)