Възложете товар на себе си или на друг служител

Обновено 2/2/21 от Agata

Как работят картографирането на товари и филтрирането на хора?

Когато добавя товари на новата платформа Trans.eu, потребителят автоматично става отговорно лице. След публикуването в списъка с товари, можете да промените това лице с всеки друг служител. Тази функционалност ще подобри работата на всички служители на вашата фирма. На първо място, благодарение на това можете да филтрирате списъка с товари по хора, на които са им възложени и по този начин списъкът е открит и дава по-добър поглед върху това, което в момента се случва във фирмата. Второ, превозвачите, пишещи в месинджъра, ще се свържат директно с лицата, назначени за определен товар. Определеното лице също получава известия на Платформата и месинджъра за промени в товарите, като например оферти, направени от превозвачи, приемане или отхвърляне от товародателя и т.н.

Как мога да възложа товарите на себе си?

Това може да направите, ако има товар в списъка с бутонВъзложете вместо име на лицето за контакт. Изберете Възложени на мен за избрания товар. Не е нужно да потвърждавате нищо, информацията ще бъде променена след автоматично обновяване.

Как да намерите всички свои товари?

Благодарение на опцията за възлагане на лица, също така е възможно филтрирането на списъка с товари според контактното лице. Лесно и бързо ще намерите свои товари

Thanks to the option of assigning to persons, it is also possible to filter the list of freight according to responsibility. Thanks to this, you will easily and quickly locate all your freight.

 • Използвайте търсачката:
 1. въведете името си (или името на друго лице), фамилия (или и двете);
 2. изчакайте резултатите - след малко ще се появи списък на товарите, на които е назначено търсеното лице;
 • или от бутона Филтри:
 1. ще се появи нов прозорец,
 2. кликнете върху малката стрелка под Отговорно лице,
 3. изберете подходящото лице от падащия списък (или използвайте опцията Без собственик),
 4. кликнете Покажи резултати,
 5. подобни на резултатите от търсачката ще се появят автоматично след няколко секунди.

Обобщение

Възлагане на товари на себе си или на друг член на фирмата:

 • подобряване на работата във фирмата, особено с голям брой служители, използващи Trans;
 • подобряване на сътрудничеството с превозвачите, благодарение на факта, че страната, която се интересува от товара, винаги ще се свърже с подходящото лице, отговорно за него;
 • позволява филтриране на списъка с товари по отговорно лице;
 • дава по-добър поглед върху това, което в момента се случва във фирмата; списъкът с товари ясно показва отговорностите на отделните служители.

Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)