TfC Месинджър

Обновено 18/1/21 от Ania

Месинджър

Месинджърът е инструмент за текуща комуникация с контрагентите. Той позволява обмен на необходимата информация и договорености по сделките.

Нова функция в платформата Trans.eu е Контексти, т.е. групиране на разговори по конкретни теми (получени оферти, изпратени оферти, заявки). Това ви позволява да разглеждате по-лесно голям брой запитвания за оферта - по този начин решихме проблема, който присъства в инсталационната версия.

Новият месинджър означава и по-функционален вид. Ние адаптирахме месинджъра към решения, често използвани в големи платформи на социални мрежи.

Как да включите месинджъра?

Месинджърът може да бъде включен по два начина:

  • кликнете върху мястото за вашата снимка в горния десен ъгъл и изберете "Включете месинджъра":
  • кликнете върху иконата с балончето и изберете "Стартирай месинджъра":

Как да използвате месинджъра?

Новият месинджър има 3 основни раздела: Контакти (списъкът с вашите контакти), Контексти (вашите разговори, групирани по теми) и Последни (историята на вашите последни разговори). Списъкът с контакти и последните разговори работят подобно на инсталационната версия. Списъкът с контакти, както и последните разговори са подобни на тези в инсталационната версия.

Това позволява по-лесно да преглеждате голям брой запитвания относно оферта - по този начин решихме проблема, наличен в инсталационната версия.

Мога ли да сключвам сделки в месинджъра на платформа Trans.eu?

В платформата Trans.eu възможността за сключване на сделки посредством месинджъра е ограничена само за оферти за превозни средства. В новата платформа е възможно да се сключват сделки за товари само от прозореца с детайли за офертата.

Единственото изключение са офертите, публикувани през инсталационната версия. В случай на такива оферти, прозорецът за договаряне не е наличен. Вместо това, както в инсталационната версия, можете да започнете разговор за офертата и да сключите транзакцията там:

Мога ли да провеждам разговор в отделен месинджър прозорец?

Ние предлагаме функцията „отделяне“ на прозореца, която ви позволява свободно да местите прозореца на месинджъра по екрана:


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)