Оферти с товари от борсата, видими на картата

Обновено 29/7/21 от Ania

Възможността за показване на наличните оферти върху картата значително ще ускори работата ви. Това е удобна алтернатива на таблицата с товари, представляваща борсата. Добавихме и опцията за търсене на товари по маршрута - всички актуални оферти ще бъдат видими върху картата. Това намалява необходимостта от работа в няколко раздела или задаване на голям радиус на търсене във филтри на борсата за товари.

Оферти с товари от борсата, видими на картата

Работата с таблицата с оферти на борсата не винаги е най-удобната, особено ако търсите товар по маршрута. Ето защо предлагаме решение, което може да бъде полезно - достъп до оферти, директно върхи картата.

Защо си струва да опитате?

  • върху картата веднага ще видите посочените местоположения (или как се движи маршрута) - един поглед е достатъчен за точното определяне на точките за товарене и разтоварване
  • подходяща за вас ли е офертата? Можете да видите подробности, да зададе въпроси или да преговаряте веднага!
  • ако търсите товарене по маршрута, ще видите местоположението и броя на офертите на картата - можете да решите по-бързо каква посока да поемете

Как работи?

  1. Влезте в платформата Trans.eu и отидете в раздел Карти. Големият изглед на картата ще се отвори в нов прозорец, за да направи работата по-удобна.
  2. Въведете желаното местоположение, след което кликнете върху иконата с товара, за да се покажат всички налични товари в избраната област.
  1. Ще видите броя на офертите и тяхната конкретна локация. Можете да използвате филтри, за да получите по-уместни резултати.
  1. Ако попаднете на интересно предложение, щракнете върху него в списъка отляво и прочетете подробностите.
  1. Можете да приемете предложението или да преговаряте. Ако преговаряте, не забравяйте, че офертата ще бъде преместена. Ще я намерите на борсата за товари в раздел „Наблюдавани“ и в модул Товари.
  2. Можете да търсите товари по маршрута - започнете с определяне на местоположения. Кликнете върху иконата с товара под въведените точки и изберете "Търсене по маршрута".

  1. Използвайте филтри, ако е необходимо. По този начин ще виждате резултати, отговарящи на вашите нужди и успешно ще намерите товар. Готово!

Влезете в платформата Trans.eu и проверете колко товари ви очакват.


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)