Нови филтри, достъпни в "ОЩЕ ФИЛТРИ"

Обновено 29/7/21 от Diana

Нови филтри, достъпни в "ОЩЕ ФИЛТРИ"

  • За нови опции за филтриране използвайте основното меню, първо изберете модул „Борса“ и подраздел Търси превозни средства. В лентата с критерии на търсенето, изберете "ОЩЕ ФИЛТРИ"

Управление на раздели

Възможно е да се наименуват раздели на борсата за товари. Как се случва това? Можете да запазите определени параметри за филтриране като посочите име на филтъра. Понастоящем, чрез филтриране на оферти на борсата, използвайки един от запазените филтри, името на раздела ще съответства на името на запазения филтър. За да дадете име на вашия раздел, запазете набора от филтри под съответното име.

  • Кoгато зададете подходящите параметри за филтриране, поставете име на филтъра в долния десен ъгъл и изберете „Запазване“.

  • За да филтрирате търсените резултати, използвайте един от запазените филтри и след това кликнете върху „Търсене“.

  • Веднага ще се появи раздел, чието име съответства на името на запазения филтър.

Филтър за скрити оферти

От известно време в платформата Trans.eu е възможно да се преустанови сътрудничеството с контрагент. Вече имате възможност да скриете оферти от контрагенти, с които вашата фирма е спряла да работи.

Важно! Сега офертите, публикувани от фирми, с които сътрудничеството е преустановено, са скрити. За да ги виждате в таблицата с оферти на борсата, поставете отметка на „Покажи скрити“
  • Отидете на „ОЩЕ ФИЛТРИ“, изберете опцията „Покажи скрити“ и след това изберете „Търсене“

  • След като изберете „Търсене“ в таблицата с оферти ще се появяват оферти от фирми, с които сътрудничеството е преустановено. Имената на тези фирми ще останат в червено.

Редактиране на конкретен параметър на филтриране

С използването на филтри вие посочвате параметрите, на които отговарят резултатите от търсенето. Зададените от вас параметри се появяват в горната част на таблицата под формата на сини етикети.

  • Избраните параметри на филтъра ще бъдат показани като сини етикети. Кликнете върху съответния етикет, за да го редактирате.

  • Редактирайте избрания параметър и след изберете „Търсене“.

Запомнете! За да премахнете параметър по търсенето, кликнете върху "x" на съответния етикет
  • За да изтриете конкретен параметър, кликнете върху "x" на синия етикет


Колко полезен беше този материал?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)